ONG-ul Remar a distribuit din septembrie peste 2 milioane de porti de produse alimentare

-Mai mult de 50 de voluntari servesc în Serbia, Croația și Grecia nevoile de bază ale miilor de refugiați care sosesc zilnic în condiții nefavorabile, ei își părăsesc țara din cauza razboiului.

– ONG-eul REMAR a instalat sase corturi, mai mult de 100 de metri pătrați, cu încălzire, pentru imigranții și pentru a distribui îmbrăcăminte, produse alimentare, de îngrijire medicală și ajutor psihologic de către voluntari.

-Planurile ONG-ului REMAR  este de ași intensifica activitatea umanitară în zonele critice, în special în Grecia,unde coopereaza cu Părintele  Angel și Mesagerii Păcii.

-Din septembrie 2015, mai mult de 500 de voluntari  ajung prin ONG-ul Remar in Serbia, Croația și Grecia, oferind ajutor miilor de refugiați sirieni care își părăsesc țara. De atunci, am reușit  sa distribuim mai mult de 2 milioane de porții de alimente și am instalat  șase corturi,  dotate cu încălzire și echipate pentru a găzdui familii de refugiați.

-În prezent, punctul cel mai critic este in Grecia,  unde sunt blocați  între 40.000 și 50.000 de refugiați, din moment ce toate granițele sunt închise și ei nu au unde merge.

-În această tabără voluntarii ONG-ului Remar distribuie permanent supa, ceai fierbinte, prăjituri și fructe, precum și îmbrăcăminte (în special șosete și căciuli deoarece mulți refugiați sosesc  umezi și foarte reci). De asemenea, își petrec timpul vorbind cu ei, oferindu-le sprijin și consiliere morala, la venirea nopții  sunt luați  într-un   pavilion condiționat de guvernul sârb  în care  ONG Remar a pus 500 de paturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *