fbpx

DESPRE REMAR

Fundatia Remar Romania Lucram din dragoste pentru Dumnezeu si aproapele nostru ,in 1982 s-a infiintat Fundația REMAR în Vitoria (Spania), cu dorința de a ajuta toate persoanele marginalizate ocupându-ne de reabilitarea completa în plan social, familial, psihologic și spiritual. În acești ultimi 27 de ani, circa 50,000 de persoane au fost ajutate în cetrele noastre: familii, copii abandonați, mame singure, toxicomani, alcoolici, prostituate, bolnavi de SIDA, au primit în REMAR casă, mancare, îmbracaminte, educație, afecțiune si atenție absolut gratuite. Multe din aceste persoane sunt astăzi reintegrate în societate; celelalte sunt rămase în cadrul centrelor, dedicându-si vieții lor pentru a ajuta alte persoane marginalizate. În prezent in cadrul fundatiei Remar peste 4,5 milioane de persoane sunt hranite zilnic, in 80 de tari din intreaga lume Fundația REMAR în Romania găzduiește în forma rezidențială, imediată și gratuită, toate persoanele fară a face diferențe de rasă, credință, cultură, atâta timp căt sunt de acord cu regulile centrului. Credem că, deși nedreptatea și răutatea domnesc azi în lume, datoria și misiunea noastră este să luptăm și să acționăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru a continua cu deschiderea de case și centre de primire pentru persoane fară adăpost; centre de reabilitare pentru toxicomani, alcoolici; spitale, etc, în orice loc din lume unde exista o necesitate fie materială, fie sufletească. La ora actuală avem deschise în România 6 centre de primire gratuite si cantine sociale gratuite destinata oamenilor străzi , și asa am ajuns  să lucram în mai mult de 80 de tari, cu ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul a miilor  de muncitori voluntari care își dedică viața in  serviciul altora.

VIZIUNE

La fel ca in fiecare an eforturile noastre merg in aceasi directie ,ajutam pe cei mai nevoiasi . Remar in acest moment are deschise 6 case de primire gratuita .

PROIECT

Obiectivul nostru este sa na extindem mai mult si sa ajutam in continuare persoanele care trec prin diferite dificultati.În acești ultimi 27 de ani, circa 30,000 de persoane au fost ajutate în cetrele noastre.

UNDE SUNTEM?

În prezent in cadrul fundatiei Remar peste 4,5 milioane de persoane sunt hranite zilnic, in 75 de tari din intreaga lume Fundația REMAR în Romania găzduiește în forma rezidențială, imediată și gratuită, toate persoanele fară a face diferențe.

CONTACT

Ne puteti contact la numerele de telefon 0785232000 sau 0785232007 , pe adresele de e-mail info@remar.org.ro si office@remar.org.ro mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de contact.