Remar SOS și Mensajeros de la paz împotriva marii și a vântului în Grecia

Miguel Diez și „Padre Angel”vizita câmpurile de refugiați din Grecia

 

 

Începând cu anulremar-sos-mensajeros-de-la-paz-refugiados-grecia trecut ONG-ul Remar a lansat planul de îngrijire a refugiaților în cadrul programului S.O.S. REMAR creat pentru a da urgențe umanitare, pentru răspunsuri imediate la nivel mondial.
Deschiderea punctelor de lucru  imediate pentru persoane care fug diverse războaie care zguduie țările arabe și mai mult celor din Siria . Țările din Europa Centrală au devenit punctul de tranzit în cele mai bune circumstanțe. Corturi, bucătării de urgență, toalete, paturi și corturi de locuințe pentru îngrijire a copilului, care oferă îngrijire decentă tuturor celor care vin pentru ajutor.
Mensajeros de la paz a început colaborarea cu ONG-ul Remar creând în mod activ sinergii rezultate remarcabile cu fonduri de la persoane fizice și companii,  ale căror contribuții au permis și permit în continuare ca în  fiecare zi, mii de oameni să găsească nu doar un sprijin material, ci o înțelegere a iubirii și a milei.
La data luni, 21 martie, fondatorul și președintele Fundației Mensajeros de la paz, părintele Angel Garcia, cu președintele ONG-ului Remar, Pastor Christian Miguel Diez, s-au deplasat la Atena, în Grecia, unde voluntarii și misionari Remar SOS sunt, aceștia sunt salvarea de apă pentru refugiații care sosesc în bărci șubrede pe insula Lesbos și transferați în capitala Greciei, unde aceștia  sunt îngrijiți în unități autorizate pentru găzduirea temporară.
 
Uniunea la timp a ambelor asociații, împreună cu sintonia  liderilor săi, dă o lecție în ceea ce mila lui Dumnezeu pusa în oameni de bună credință și cea ce se poate obține cu ea.
Situația de urgență în fiecare zi, se înrăutățește și devine mai necesara, furnizarea companiilor și persoanelor care doresc să pună o boaba de orez la această lucrare enormă, care caută să ajute sute de mii de persoane care, din cauza unor circumstanțe neprevazute, ei părăsesc casa lor, familia lor, prietenii lor, țara lor … viața lor, pentru a supraviețui. Copiii orfani,
familii rupte, oameni fără adăpost.
Milioane de povești personale care striga după  ajutor pentru a le permite să își recupereze o viață demnă.
Având în vedere nevoile presante și drama umanitară, Miguel Diez și părintele Angel,  au fost motivați  să lucreze pentru a obține o barcă, care poate sa oferi un serviciu de ajutor imediat în larg și de a crește numărul de voluntari și transporturile de produse alimentare, îmbrăcăminte și echipamente de prim ajutor. În imaginile care însoțesc acest raport se poate observa președinții celor două asociații de distribuție a produselor alimentare in corturile pe care  REMAR le are în capitala greacă. nevoia este în creștere.

 

 

Contacteaza cu noi la:

Telefon : 0040785232007    – 0040785232008

           Email    : info@remar.org.ro – office@remar.org.ro