ONG REMAR ZIUA MONDIALA A REFUGIATILOR 2016

ONG-UL REMAR comemorează această zi și aminteste de marea nevoie care  încă este în campurile de refugiați

 

Datele sunt înfiorătoare, mai mult de 60 de milioane de oameni au trebuit să lase în urmă casele lor, prieteni, locul de muncă și  familia pentru a scăpa de moarte și distrugere. Acțiunea comună a cetățenilor din diferite țări canalizate prin organizații precum SAVE THE CHILDREN, MENSAJEROS DE LA PAZ, UNCHR o REMAR ONG ,sunt  speranța refugiatilor, chiar dacă este o soluție temporară.

ONG Remar de la începutul crizei refugiaților sirieni, prin programul său de acțiune imediată numit   REMAR-SOS serveste in Europa Centrală, in special in Grecia, mii de oameni cu , 3 mese complete calde  pe zi precum si cu alimente de baza, imbracaminte, incaltaminte, obiecte de igena ,etc.

Din aceste linii REMAR face apel la solidaritate cetățenilor și le oferă posibilitatea de a merge pentru un anumit timp dupa posibilitatea fiecaruia, ca voluntari pe teren și celor, care doresc să colaboreze si nu pot din cauza angajamentelor profesionale sau personale si nu li-se permite, au posibilitatea  să efectueze donații cu care să contribuie la costurile de hrăna pentru  miilor de oameni care se bazeaza pe noi în fiecare zi. Orice sumă contează și este utila.

Toți aceia care doresc sa ajute pot contacta ONG REMAR prin info@remar.org.ro s-au la numerele de telefon 0785232008 – 0785232007 .
Este foarte necesar ca toată lumea sa fie conștientă de situația și să facă parte din soluția unei probleme decatastrofale care pare sa nu aibe  sfârșit.

 

 

 

REMAR DE  34 DE ANI pentru că  mila lui Dumnezeu este pentru totdeauna.