Antonescu Andy

Am crescut la periferie în cartierul Salajan… acolo un anturaj nepotrivit, ceva probleme de familie și vârsta de 16 ani m-au făcut sa ma apuc de droguri. Am trecut direct la heroina, credeam ca sunt,,smecher”doar eram din Sălăjan iar acolo drogurile erau la moda. Am început sa fumez la țigara, heroina ma făcea sa ma simt bine si pentru mine altceva mai tare nu putea sa existe. Cam în jur de 1 an am fumat la țigara, după care m-am apucat la seringă pentru ca la țigara nu mai simțeam nimic și fără sa îmi dau seama făceam cea mai mare gresală din viata mea . Consumam la seringa si deja eram dependent, nu mai puteam sa stau fără și dacă nu trageam intram în sevraj, iar plăcerea se transformase în nevoie, și ca sa îmi cumpăr o doza eram stare de orice.. Asa am început sa fur din casa, cam tot ce aveam de valoare, banii părinților, i furam pe toți prietenii și înșelam pe toată lumea, furam de pe strada din magazine și de peste tot .Nu vroiam decât sa ma droghez și nu ma mai interesa de nimic, distrusesem totul în jurul meu. Singur cu mana mea îmi făceam rău și eram conștient ca ma distrug.. Vroiam sa ma las dar nu știam cum, asa ca am cerut ajutorul familiei mele. După ceva vreme ei au hotărât sa ma interneze într-un spital de dezintoxicare. La aprox 1 luna am ieșit de acolo și am început sa iau metadonă {care este un substitut pt heroina}, doctorii mi-au spus ca este bine și ca asa o sa ma las, dar asta nu a avut nici un rezultat, pentru mine metadonă era doar o forma meschina de a ma droga pe banii statului. Am sărit din lac în puț, ba chiar mai rău acum consumam metadonă, heroina și pastile de somn toate în același timp, era un cocktail periculos care putea sa ma omoare în orice moment. Pierdusem controlu de tot, iar cei din familia mea priveau disperați și nu știau ce sa mai facă sau cum sa ma ajute, știau ca drogurile sunt mai puternice ca mine și decât ei. După un timp totul avea sa se schimbe dar în mai rău, au apărut magazinele de etnobotanice [ LEGALE ] cum sunt și cunoscute. Am început sa le consum și tot ce întâmplase cu mine de la heroina era nimic în comparație cu ce aveam sa pățesc de la etnobotanice. Consumam 10 plicuri pe zi minim, și pe lângă asta înghițeam și câteva folii de diazepam și alte pastile de somn.

Nu mai știam de mine, din cauza lor nu mai puteam sa dorm și nici sa mănânc, aveam halucinații , mereu ma luau cei de la S.M.U.R.D de pe strada în coma, eram mereu numai pe la urgenta, internat în toate spitalele de dezintoxicare, iar când ieșeam de acolo consumam iar și mai mult și nu mai puteam sa ma opresc. Cumpăram droguri de la magazinu de legale la fel cum cumpăram salam și pâine de la alimentara, ba chiar îmi dădeau și bon fiscal , și ce ironie ma drogam legal. Nu știu cum permiteau ca mizeria asta de drog sa se vânda legal, la care aveau acces și copii de 12 ani iar unii dintre ei se și injectau cu ele, mereu i vedeam cum se distrug de mici, multi prieteni de ai mei au murit, iar unii dintre ei au înnebunit..Dar nimeni nu făcea nimic, magazinele erau deschise iar drogurile se vindeau în fata polițiștilor fără ca cineva sa fie arestat, iar totul era un haos. Cei din familia mea erau speriați, din cauza legalelor ma manifestam foarte urat și nimeni nu se mai apropia de mine. Într-un final am ajuns sa dorm într-un parc, acolo era o imagine ce greu poate fi descrisa.. seringile erau pe jos aruncate, prostituate , drogați, mult jeg și gunoi, iar eu stăteam în mijlocul la toate astea. Sa ma droghez nu mai puteam pentru ca nu mai aveam vene, pe mâini și pe picioare eram plin de răni de la înțepături și nici sa merg nu mai puteam. Pentru a ma droga îmi trebuiau bani ca sa le dau și la alți sa tragă, ca sa ma ajute sa îmi găsească venele căci singur nu mai puteam, eram disperat îmi pierdusem demnitatea, onoarea, respectu de sine și toate valorile, prietenii fugeau de mine și toți ma disprețuiau, iar direcția în care mergeam era MOARTEA.

Nu credeam ca mai pot sa ies din asta sau ca cineva ma mai putea ajuta … Dar iată la scurt timp DUMNEZEU AVEA SA ÎȘI ARATE PUTEREA PRIN MINE SI M-A SCOS DIN ACEA LUME , m-a adus într-o fundație creștina numita REMAR [un centru de primire gratuit pentru persoanele cu probleme, oameni fără adăpost, consumatori de droguri și de alcool etc.] Aici când am ajuns abea ma mai țineam pe picioare, eram distrus și eram în sevraj, oasele ma dureau, aveam frisoane foarte puternice, tremuram, eram ud și cântăream 50 de kile . Aici cei ce se ocupau de centru, responsabilii mi-au dat un pat, mâncare și m-au îngrijit și ceea ce niciodată nu o sa uit, mi-au oferit dragoste și o vorba de bine, și mi-au zis sa stau liniștit ca ISUS HRISTOS ma iubește și ca o sa îmi revin..Nu am crezut ce mi-au zis și nu credeam ca o sa îmi revin… Dar iată Dumnezeu a FĂCUT UN MIRACOL cu mine și cu viata mea, ușor ușor m-am dezintoxicat, rănile mi s-au vindecat iar cu ajutorul Domnului am reușit sa ma recuperez, m-am reabilitat în problema mea cu drogurile și mi-am revenit complet, iar de 3 ani nu mai consum nimic și viata mea sa schimbat. Astăzi sunt o persoana noua și m-am născut pentru a doua oara, mi-am recâștigat valorile, iar în prezent lucrez ca Voluntar în Fundația Remar și sunt implicat în ajutorarea persoanelor neajutorate.Am descoperit ca Dumnezeu exista și ca atât de mult ma iubește încât la dat pe singurul Lui Fiu ca sa moara pentru pacatete mele {Ioan 3:16}.

Osana! Isus Hristos sta la dreapta lui Dumnezeu și mijlocește pentru mine! LUCA 19:10 Pentru ca Fiul omului a venit sa caute și sa mântuiască ce era Pierdut.!

ZÂMBEȘTE , ISUS TE IUBEȘTE !!