Marturii

Andrei Scarlat

Totul a inceput cu dorinta mea de a fii liber, parea o joaca de copil la varsta de 16 cu toate ca familia imi oferea tot ce aveam nevoie eu vroiam mai mult, vroiam libertatea mea. Asa ca am inceput sa frecventez cluburile de noapte crezand ca mie nimic nu mi se poate intalmpla. Niste colegi de la liceu mi-au oferit heroina iar eu nestiind ce inseamna drogurile am acceptat repede deoarece vroiam sa fiu liber ca ei … La inceput totul parea o gluma, fumam o tigara cu heroina crezand ca nu imi poate face niciun rau, ca oricand le pot lasa insa cum se intampla mereu deja treceau ani si eu spuneam in mine ca heroina imi ofera libertate.
Citeste Tot


Antonescu Andy

Am crescut la periferie în cartierul Salajan… acolo un anturaj nepotrivit, ceva probleme de familie și vârsta de 16 ani m-au făcut sa ma apuc de droguri. Am trecut direct la heroina, credeam ca sunt,,smecher”doar eram din Sălăjan iar acolo drogurile erau la moda. Am început sa fumez la țigara, heroina ma făcea sa ma simt bine si pentru mine altceva mai tare nu putea sa existe. Cam în jur de 1 an am fumat la țigara, după care m-am apucat la seringă pentru ca la țigara nu mai simțeam nimic și fără sa îmi dau seama făceam cea mai mare gresală din viata mea ..
Citeste Tot


Vladimir Catalin

Ma numesc Craciun Vladimir Catalin sunt născut in 09 Octombrie 1984 in Giurgiu sunt fost consumator de droguri. Foarte multe nu va pot povesti pentru ca nu-mi amintesc mare lucru din trecutul meu, stiu ca de mic am căutat sa fiu in mijlocul atentiei , de multe ori recurgând la acțiuni foarte deplasate pentru a cuceri „publicul”. Stiu ca eram un rebel , teribilist,ma consideram autodidact neacceptand sfaturile celor din jur indiferent de unde ar fi venit ele fie ca era familia, prietenii sau profesorii. Imi aduc aminte ca de multe ori nu m-a duceam la școala parudumi-se absurde toate lecțiile si zicând ca nu ma pot învață profesorii ceva nou ba chiar ca nu o sa-mi folosească invataturile lor.
Citeste Tot