Cum pot ajuta?

Cum ma implic?

Ajuta-ne sa ajutam.

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT
Direcționează 20% din impozitul pe profit. Ajută un copil din cei  beneficiari ai programelor Asociația Centrul Remar să poată avea o viata normala!
Copiii au nevoie de susținerea ta, pentru ei înseamnă viitor, iar pe tine nu te costă nimic.
Te poți implica până pe data de 31 decembrie 2018.
Descarcă formularul de aici

REDIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT
În fiecare an, persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 2% din impozitul pe venit, care altfel ar ajunge tot la stat. Găsești mai jos formularele cu datele Asociației Centrul Remar, pe care să le completezi cu datele tale personale, să le semnezi și să le trimiți la Administrația Financiară de care aparții până pe 31 decembrie 2018 sau să ne trimiți un e-mail și te contactăm noi pentru colectarea formularelor: office@remar.org.ro.

Formularul 230 (Punctele A și B – dacă salariul a fost singura ta sursă de venit în 2018. Dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, poți lăsa căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către organele fiscale)
Formularul 200 (dacă ai avut și alte surse de venit în 2018. ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc)

Formularul 200 (dacă ai avut și alte surse de venit în 2018. ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc)

*BAZA LEGALA: Codul Fiscal, Art. 84 din Legea 571 / 2003(2) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume, reprezentând până la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, câştigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare, în cazul societăţilor închise, câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.

ATENTIE! Pentru vizualizarea formularelor este necesar să aveți instalată ultima versiune de Adobe Reader care poate fi găsită aici.

Poți distribui Campania pe pagina ta de FaceBook sau pe una din rețelele sociale de mai jos.
Îți multumim pentru suport.

Implica-te și tu în viata lor!

Donează prin transfer bancar

Conturi bancare:

Asociația Centrul Remar
Cont :
CUI  :  34766879
LEI  : RO56BTRLRONCRT0303380602
EURO : RO56BTRLRONCRT0303380602
USD : RO56BTRLRONCRT0303380602