Toxicomani

Drogurile iti schimba viata

Fundatia Remar Romania Lucram din dragoste pentru Dumnezeu si aproapele nostru

drogurile iti schimba viata

drogurile iti schimba viata

Drogurile iti  schimba viata

Vrei sau nu vrei drogurile iti schimba viata. La inceput totul este o gluma dar repede fara sa vrei de la placere ajungi la dependenta fizica si psihica. Incepi sa iti pierzi propriile principii si valori si singurul tau scop este doza zilnica pentru care esti in stare sa faci orice.Foarte repede totul in jurul tau incepe sa cada si societatea iti intoarce spatele. Dupa ce furi de la familie si cei mai buni prieteni vrei sa te opresti dar nu poti, mereu spui ” Asta este ultima” pana ajungi si realizeti … ” este prea tarziu am pierdut TOTUL !!!”

Dependenta de droguri este o boala cronica a creierului, care afecteaza consumatorul atat psihic cat si fizic. Exista o multitudine de cauze pentru care oamenii incep sa consume droguri, cum ar fi presiunea anturajului sau stresul. Multe din persoanele care incep sa consume devin dependente. Abuzul de droguri este o problema in continua crestere in Romania.

Schimbarile din creierul unui consumator de droguri

La instalarea dependentei de droguri (inclusiv etnobotanice), in creier au loc anumite schimbari. Aceste schimbari neurochimice afecteaza capacitatea de stapanire de sine si de luare a deciziilor. Exista un impuls puternic de a continua consumul, in ciuda raului provocat de droguri.

Dependenta de droguri preia controlul repede, consumatorul avand nevoie de cantitati tot mai mari sau de substante tot mai puternice pentru a atinge efectul dorit. Adesea se recurge la comiterea de infractiuni pentru finantarea viciului.

Daca esti in situatia asta sau una asemanatoare .. EXISTA SCAPARE CONTACTEAZA-NE !!!