Cu ce ne ocupam

Barbati

Fundatia Remar detine case de primire gratuite, pentru barbati cu diverse probleme (dependenta ,fara adapost ,fara recursuri sociale ,lipsa de formare etc) in fiecare situatie incercam sa gasim un loc apropiat inauntru din centrele noastre pentru a putea ajunge la scopul pe care il are ajutorul care il oferim ,care este dea putea fi reintegrat in societate intro forma stabila . Ajutorul oferit nu doar pretinde sa ajungem la nivelu economic ci la nivelu moral si spiritual..Citeste mai mult.

 

Mame cu copii si femei

Fundatia Remar detine case de primire gratuite, pentru femei cu diverse probleme (dependenta , femei maltratate, fara recursuri sociale fara adapost,etc) in fiecare situatie incercam sa gasim un loc apropiat inauntru din centrele noastre pentru a putea ajunge la scopul pe care il are ajutorul care il oferim ,care este dea putea fi reintegrata in societate intro forma stabila . Ajutorul oferit nu doar pretinde sa ajungem la nivelu economic ci la nivelu moral si spiritual..Citeste mai mult.

 

Toxicomani

Fundatia Remar Romania
Lucram din dragoste pentru Dumnezeu si aproapele nostru
Drogurile schimba viata …
Vrei sau nu vrei drogurile iti schimba viata. La inceput totul este o gluma dar repede fara sa vrei de la placere ajungi la dependenta fizica si psihica. Incepi sa iti pierzi propriile principii si valori si singurul tau scop este doza zilnica pentru care esti in stare sa faci orice…Citeste mai mult.