Cu ce ne ocupam?

img12_b

Barbati

Fundatia Remar detine case de primire gratuite, pentru barbati cu diverse probleme (dependenta ,fara adapost ,fara recursuri sociale ,lipsa de formare etc) in fiecare situatie incercam sa gasim un loc apropiat inauntru din centrele noastre pentru a putea ajunge la scopul pe care il are ajutorul care il oferim.

img4_b

Femei

Fundatia Remar detine case de primire gratuite, pentru femei cu diverse probleme (dependenta , femei maltratate, fara recursuri sociale fara adapost,etc) in fiecare situatie incercam sa gasim un loc apropiat inauntru din centrele noastre pentru a putea ajunge la scopul pe care il are ajutorul care il oferim.

img5_b

Toxicomani

Fundatia Remar Romania Lucram din dragoste pentru Dumnezeu si aproapele nostru Drogurile schimba viata … Vrei sau nu vrei drogurile iti schimba viata. La inceput totul este o gluma dar repede fara sa vrei de la placere ajungi la dependenta fizica si psihica. Incepi sa iti pierzi propriile principii si valori.

Marturii

Totul a inceput cu dorinta mea de a fii liber, parea o joaca de copil la varsta de 16 cu toate ca familia imi oferea tot ce aveam nevoie eu vroiam mai mult, vroiam libertatea mea. Asa ca am inceput sa frecventez cluburile de noapte crezand ca mie nimic nu mi se poate intalmpla.
2012-08-2209.09.02Custom
Andrei Scarlat
Fost Dependent Droguri
Am crescut la periferie în cartierul Salajan… acolo un anturaj nepotrivit, ceva probleme de familie și vârsta de 16 ani m-au făcut sa ma apuc de droguri. Am trecut direct la heroina, credeam ca sunt,,smecher”doar eram din Sălăjan iar acolo drogurile erau la moda. Am început sa fumez la țigara, heroina ma făcea sa ma simt bine si pentru mine altceva mai tare nu putea sa existe
circle3-1.png
Antonescu Andy
Fost Dependent Droguri
Ma numesc Craciun Vladimir Catalin sunt născut in 09 Octombrie 1984 in Giurgiu sunt fost consumator de droguri. Foarte multe nu va pot povesti pentru ca nu-mi amintesc mare lucru din trecutul meu, stiu ca de mic am căutat sa fiu in mijlocul atentiei , de multe ori recurgând la acțiuni foarte deplasate pentru a cuceri „publicul”.
circle2-1.png
Vladimir Catalin
Fost Dependent Droguri