Cantina Pentru oameni strazi

Cantina pentru oameni nimanui

 

 

 

                       comedor-rumania3                                              

Cu 33 de ani de istorie și prezent în 72 de țări Fundatia Remar în fiecare zi continuă să se răspândească lucrării lui Dumnezeu în întreaga lume aduce ajutor celor nevoiași în colțuri în care alte organizații nu pot ajunge.

ONG International Remar cu 33 de ani de istorie și prezent în 72 de țări în fiecare zi continuă să răspândească lucrărea lui Dumnezeu în întreaga lume aduce ajutor celor nevoiași în colțuri în care alte organizații nu pot ajunge. Astăzi ne oprim în România, unde ONG tocmai a deschis o cantină Gratuita în care servesc deja de sute de oameni care au nevoie în fiecare săptămână.

Dragostea pe care Dumnezeuo pune în fiecare zi, în inima misionarilor și a voluntarilor din Remar Romania i face sa fie prezenti în țări, orașe și orășele în care marginalizarea sau necesitatea este destul de mare.Lucrarea pe care Voluntari si misionari o fac in scopul de ai ajuta pe cei mai nevoiasi, arată dragostea lui Dumnezeu fata de creația sa.

Remar Romania are nevoie de ani să crească împreună cu nevoile societății și această cantina, care este prezentata în este doar un alt exemplu al lucrării continuă a acestui ONG..